Fethullah Gülen öldü!

FETÖ lideri Fethullah Gülen hayatını kaybetti.

Fethullah Gülen öldü!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen hayatını kaybetti.

 Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, "Fetullah Gülen hayatını kaybetti" dedi. Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat, "Ankara'ya da bu bilgi ulaştı." açıklamasında bulundu.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in kaldırıldığı hastanede öldüğü bildirildi. Kendilerine yakın bir sitenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Gülen'in 20 Ekim'de öldüğü belirtildi.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, CNN TÜRK canlı yayınında Gülen'in ölümü haberinin Ankara'ya teyitli olarak ulaştığını söyledi. Fırat, "Son dönemde sağlığı son derece sıkıntılıydı. Hem böbrek yetmezliği ve şeker hastalığının yanı sıra ayrıca demans vardı. Kendisiyle ilgili ilk kez örgüt içindeki kavgayı ekrana getirmiştik. Avrupa ve Amerika ekibi arasında para kavgasından dolayı; Gülen'in Pensilvanya'dan çıkarıldıktan sonra sağlığının kötüye gittiği bilinen bir gerçek" ifadelerini kullandı.

FETULLAH GÜLEN KİMDİR?

1941 yılında Erzurum'un Pasinler ilçesinde doğan Fetullah Gülen, vaiz ve imamlık yaparak başladığı kariyerini, zamanla FETÖ adıyla bilinen terör örgütünün lideri olarak sürdürdü. Gülen, “altın nesil” yetiştirme iddiasıyla kurduğu cemaat yapılanmasını 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği darbe girişimiyle Türkiye Cumhuriyeti’ni devirmeye çalışarak sonlandırdı.

21 Mart 1999 tarihinde sağlık sorunlarını gerekçe göstererek ABD’ye kaçan Gülen, o tarihten bu yana Pensilvanya eyaletinde yaşıyordu. Türk yargısının Gülen hakkında birçok kez iade talebi bulunmasına rağmen, ABD makamları bu taleplere yanıt vermedi.

Fethullah Gülen öldü!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.